The Coon: Overnachten op het water in een absolute eyecatcher

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie of weekendje weg in eigen land. Originele locaties zijn daarbij favoriet. The Coon presenteert daarom The Coon, een uniek concept van drijvende vakantiehuisjes op verschillende plaatsen in Nederland. Via de mobiele app of de website kun je The Coon op termijn gemakkelijk op verschillende plaatsen in Nederland boeken, waarbij je de ervaring compleet maakt met bijvoorbeeld een lekkere picknickmand of lokaal uitstapje.

The Coon is een vernieuwend bed and breakfast-concept op het water. Ze combineert de ervaring van een overnachting op een boot met het comfort van een verblijf in een sfeervolle recreatiewoning. Het ontwerp van The Coon – een karakteristiek aluminium ‘tiny house’ dat op klassieke wijze is geklonken – is geïnspireerd op stijliconen als de Dakota. Mede door zijn bijzondere looks, maar zeker ook door zijn solide bouwstijl en comfort biedt The Coon een compleet nieuwe beleving.

Groene overnachting
De suites zijn van alle gemakken voorzien en zijn standaard ingericht met een gezellige zitkamer, vier vaste slaapplaatsen, keukenblok, toilet en badkamer met douche. Bij de ontwikkeling van The Coon is veel aandacht voor duurzaamheid; de suites zijn vrijwel volledig zelfvoorzienend als het gaat om water, elektriciteit en verwarming en de gemotoriseerde vaartuigen zijn elektrisch gedreven. Via de app worden gasten op de hoogte gehouden van deze voorzieningen om meer bewustzijn te creëren rondom energieopwekking en -verbruik.

Uw eigen The Coon
Binnenkort lanceert The Coon het concept met een pilot in hartje ’s-Hertogenbosch. Deze eerste modellen krijgen een vaste ligplaats op A-locaties in de stad. In de toekomst zal de The Coon tevens beschikbaar zijn in gemotoriseerde vorm waardoor het mogelijk wordt om echt met The Coon te varen. Ook inrichting in verschillende thema’s of volledig custom build valt binnen de mogelijkheden voor mensen die zelf een The Coon willen plaatsen op hun ligplaats, jachthaven, vakantiepark, privéstrand of andere locatie.

Wilt u kennismaken met The Coon en meer weten over de mogelijkheden om zelf een The Coon te exploiteren of een verblijf te boeken? Neem dan contact op met ons op. We geven u graag alvast een inkijkje in een van onze eerste modellen.

Laatste nieuws rondom The Coon

Hoe is het met The Coon? Een update.

Het is even stil geweest rondom The Coon maar die stilte is binnenkort, als het goed is, voorbij! We zijn met verschillende partijen in gesprek over geschikte ligplaatsen en mogelijke uitbreiding van het concept. Wat en hoe precies kunnen we nog niet zeggen. We houden je op de hoogte! Voor wie het heeft gemist: wat …

Een primeur: The Coon presenteert The Coon tijdens Maritiem ’s-Hertogenbosch

Spannend nieuws! The Coon is druk in de weer geweest met de ontwikkeling van een compleet nieuw bed and breakfast-concept bestaande uit iconische floating homes: The Coon. Tijdens Maritiem ’s-Hertogenbosch, van 15 tot en met 17 september, presenteren we ze voor het eerst. Een primeur dus!   Wat is The Coon? The Coon is een …

Comments are closed.