winterberging

Beveiligde winterberging, binnen of buiten

Geschikte winterberging vinden, is voor veel watersportliefhebbers lastig. Het verschil in aanbieders is groot. Prijzen verschillen en de serviceverlening is moeilijk te vergelijken. The Coon doet niet aan bodemprijzen maar is daarentegen wel bijzonder zuinig op uw schip en dus indirect op uw portemonnee.

Onze werf is gevestigd op een volledig afgesloten en bewaakt terrein met eigen aanlegsteigers. Naast buitenplaatsen bieden wij ook binnenstalling in onze verwarmde hal. In de hal is het altijd minimaal 15 graden waardoor u zeker weet dat uw schip ’s winters veilig, warm en droog ligt en daarmee bespaart u op het winter- en seizoensklaar maken van uw schip. Een ander voordeel is dat het niet vochtig wordt in de boot waardoor kussen e.d. gewoon kunnen blijven liggen.

Doe-het-zelven

Voordelig is daarnaast de mogelijkheid tot doe-het-zelven. Op de werf bieden we alle ruimte en faciliteiten, zoals een transportkar en lift (tot 40 ton), om veilig en comfortabel aan uw schip te kunnen werken. Om dit extra te faciliteren, is op de werf op gezette tijden technische ondersteuning aanwezig. Bovendien kunnen we alle benodigde producten en onderdelen, veelal uit voorraad, leveren.

Kosten winterstalling

Kosten voor winterberging worden standaard in rekening gebracht per m2  en per maand. U betaalt alleen voor de maanden waarin u daadwerkelijk gebruikmaakt van de stalling. Kosten voor bijkomende activiteiten als hijsen, opbokken en transport berekenen we apart. Door deze werkwijze kunnen we flexibeler omgaan met uw stallingswensen. Indien u liever een all-in prijs voor het gehele winterseizoen (van 1 oktober – 1 april) heeft, kunnen wij die uiteraard voor u maken. Vraag dit op tijd aan in verband met het beperkte aantal stalplaatsen in onze verwarmde hal.

Profiteer van ons gereduceerd zomertarief: van 1 april tot 1 oktober geldt een voordelig zomertarief voor korte stalling of mensen die graag in de hal doe-het-zelven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reserveer nu direct zodat u verzekerd bent van de door u gewenste stalling.

Graag de volgende informatie opgeven:
Soort & type: motorjacht / zeiljacht.
Afmeting: lengtes & breedte in meters.
Gewicht in kg.
Gewenste stalling:
1. In de verwarmde hal
2. Buiten op de wal
3. Aan de steiger (in het water)

Laatste nieuws rondom de winterberging

Binnenstalling in de winter steeds populairder

Steeds meer mensen weten ons te vinden voor de winterberging van hun schip. Vooral stalling in onze verwarmde hal is populair. Afgelopen jaar hadden we een recordaantal boten die bij ons verbleven. Het heeft dan ook zo zijn voordelen om je schip gedurende de winterperiode binnen te stallen. Ze blijft veilig, warm en droog en …

Seizoen loopt ten einde: waar blijft je schip in de winter?

Hopelijk kunnen we nog heel even genieten op het water, maar al weer even nadenken over winterstalling is geen overbodige luxe. The Coon biedt daarvoor verschillende mogelijkheden.  Binnen: warm en droog De binnenplaatsen zijn geliefd, omdat het in onze verwarmde hal altijd minimaal 15 graden is. Hierdoor weet je zeker dat je schip ’s winters veilig, …

Checklist winterklaar maken: 25 dingen die je zeker niet mag vergeten!

De winter is in aantocht, de schepen gaan ‘op stal’ en dat betekent dat we ons schip weer winterklaar moeten maken. Veel van deze werkzaamheden kun je gemakkelijk zelf doen. Veel mensen wachten echter te lang met het winterklaar maken van hun schip. Zelfs totdat het gaat vriezen. En dat kost geregeld een motorblok. Denk …

Comments are closed.