Seizoen loopt ten einde: waar blijft je schip in de winter?

Reacties uitgeschakeld voor Seizoen loopt ten einde: waar blijft je schip in de winter? winterberging

Hopelijk kunnen we nog heel even genieten op het water, maar al weer even nadenken over winterstalling is geen overbodige luxe. The Coon biedt daarvoor verschillende mogelijkheden. 

Binnen: warm en droog
De binnenplaatsen zijn geliefd, omdat het in onze verwarmde hal altijd minimaal 15 graden is. Hierdoor weet je zeker dat je schip ’s winters veilig, warm en droog ligt. Groot voordeel is ook dat je daarmee bespaart op het winter- en seizoensklaar maken van je schip. Dat is in geval van binnenstalling niet nodig.

Buiten: flexibel en veilig
Wil je flexibel in- en uitvaren en vind je het geen probleem om je schip in het water te laten dan is een buitenplaats bij The Coon perfect. Ons terrein is volledig afgesloten en bewaakt en heeft eigen aanlegsteigers. Voordeel is dat je daar het hele jaar door kan doe-het-zelven en op elk moment met je schip op pad kan. 

Kosten winterberging
Kosten voor winterberging worden standaard in rekening gebracht per m2 en per maand. Je betaalt alleen voor de maanden waarin je daadwerkelijk gebruikmaakt van de stalling. Kosten voor bijkomende activiteiten als hijsen, opbokken en transport berekenen we apart. Door deze werkwijze kunnen we flexibeler omgaan met uw stallingswensen. Indien je liever een all-in prijs voor het gehele winterseizoen (van 1 oktober – 1 april) hebt, kunnen wij die uiteraard voor je maken.

Kijk hier voor meer informatie over winterberging, kosten en mogelijkheden.

Comments are closed.