The Coon verwelkomt nieuwe medewerker: Glenn van der Linden

Reacties uitgeschakeld voor The Coon verwelkomt nieuwe medewerker: Glenn van der Linden algemeen, blog

Hij is zelf fervent watersporter. In zijn vrije tijd is Glenn het liefst aan het wedstrijdzeilen. Toen hij aan de opleiding Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch begon, wist hij dan ook precies welke richting hij op wilde. Via een klasgenootje die eerder bij ons stage liep, kreeg hij de tip om te solliciteren en dat bleek een prima match. Na 6 weken stage boden wij hem een werkplek aan.

“Veel fijner dan na zijn stage weer terug naar de schoolbanken te moeten”, vindt Glenn. “Laat mij maar lekker werken en geld verdienen. Ik leer hier veel meer dan op school. Ik word sneller, krijg meer handigheid in bepaalde dingen en leer ook om te gaan met werk- en tijdsdruk. Op school kun je vaak in alle rust aan een werkstukje werken, hier komt soms alles tegelijk en moet je snel schakelen. Juist die afwisseling vind ik leuk. Ik ben hier met van alles bezig. Interieurbouw, maar ook elektra, metaal en installatietechniek.”

Het leukste tot nu toe vond Glenn het werken aan de sloep. “Je krijgt niet elke dag de kans om aan zo’n aparte boot te werken. Waar ik me daarnaast ook op verheug, is meewerken aan de woonark die we aan het bouwen zijn. Echt een totaalproject, zoals het bouwen van een huis, waar we zowel het exterieur als het interieur helemaal verzorgen.”

Comments are closed.