Den Bosch maakt kennis met The Coon tijdens Maritiem ’s-Hertogenbosch 2015

Reacties uitgeschakeld voor Den Bosch maakt kennis met The Coon tijdens Maritiem ’s-Hertogenbosch 2015 beurzen & stands

Het derde weekend van september stond Maritiem ’s-Hertogenbosch op het programma. Een mooie gelegenheid om varend Den Bosch eens kennis te laten maken met The Coon. Aan de Brede Haven hadden we daarom een fraaie stand ingericht. De reacties – “Eindelijk!”, “Wist niet dat jullie hier zaten”, “ziet er goed uit” en “verrassend veel faciliteiten” – waren zo positief dat we direct na Maritiem door zijn gegaan naar Boten- en Camperbeurs Gorinchem. Sindsdien mogen we al vele nieuwe ‘toekomstige bewoners’ van onze winterstalling verwelkomen.

Onze stand tijdens Maritiem gemist? Kom eens langs om kennis te maken. Voor Bossche klanten met schepen tot 25 ton hebben we extra voordelige ‘hijsdagen’. De eerstvolgende is in november. Deze dag wordt uw schip met hoge korting uit het water gehaald en gestald in de verwarmde hal of op het terrein.

Bij het inrichten van de stand kwam de expertise van Woodline ook goed uit de verf. De stand was volledig gemaakt van oude pallets. Een mooie, voordelige en duurzame oplossing! Altijd al unieke en voordelige stand/winkelinrichting of tuinmeubels gewild? Woodline maakt het op maat en volledig naar wens. Informatie: woodlineinterieurs.nl.

Comments are closed.