Vroegboekkorting winterberging

Reacties uitgeschakeld voor Vroegboekkorting winterberging winterberging

The Coon is nog een relatieve nieuwkomer in de Bossche wateren als het gaat om winterberging. Toch wisten vorig jaar al veel watersporters ons te vinden voor winterberging. In no time was onze opslaghal volgeboekt. Op tijd reserveren is dan ook belangrijk.

De binnenplaatsen zijn geliefd, omdat het in onze verwarmde hal altijd minimaal 15 graden is. Hierdoor weet u zeker dat uw schip ’s winters veilig, warm en droog ligt. Groot voordeel is ook dat u daarmee bespaart op het winter- en seizoensklaar maken van uw schip en het wordt niet vochtig in de boot waardoor kussen e.d. gewoon kunnen blijven liggen.

Voor wie een buitenplaats prima is, hebben we over het algemeen voldoende plek. Onze werf is gevestigd op een volledig afgesloten en bewaakt terrein met eigen aanlegsteigers. Voordeel is dat u dan het hele jaar door kan doe-het-zelven. Op de werf bieden we alle ruimte en faciliteiten, zoals een transportkar en lift (tot 40 ton), om veilig en comfortabel aan uw schip te kunnen werken. Om dit extra te faciliteren, is op de werf op gezette tijden technische ondersteuning aanwezig.

Zowel voor binnenstalling als buitenstalling is dus iets te zeggen. Waar u ook voor kiest, reserveer op tijd zodat u verzekerd bent van de gewenst plek. Reserveert u nu dan profiteert u bovendien van een speciale vroegboekkorting; een extra lage vaste prijs voor het gehele winterseizoen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Comments are closed.