Dealerschap Topdek Alternateak voor Zuid-Nederland

Reacties uitgeschakeld voor Dealerschap Topdek Alternateak voor Zuid-Nederland algemeen, refit, Teakdekken

Sinds dit jaar mag The Coon zich dealer noemen van Topdek, een leverancier van kunststof teak dat in veel opzichten niet te onderscheiden is van echt teak. Wel biedt het veel voordelen als het gaat om onderhoud.

Een echt teakdek is natuurlijk het neusje van de zalm, maar wie kiest voor teak moet zich ervan bewust zijn dat hij zich daarmee tot het nodige onderhoud commit. Bovendien is echt teakhout schaars en dus kostbaar. Daarom geloven wij dat kunststof teak de toekomst heeft. Zeker omdat kunststof teak de laatste jaren steeds verder is doorontwikkeld waardoor het verschil met echt teak niet meer zo groot is. Wel is het onderhoudsvriendelijk, goedkoper, minder zwaar en verkrijgbaar in trendy kleuren.

Een logische aanvulling dus wat ons betreft op het traditionele teakassortiment. Daarom gingen we de samenwerking aan met Topdek Alternateak, het mooiste alternatief voor teak en al verkrijgbaar vanaf € 99,- p/m2 incl. Btw. Als Topdekdealer voor zuidelijk Nederland kunnen we Topdek voordelig en snel leveren en monteren we de dekken op onze werf of op locatie.

Meer weten? Zie de site van Topdek (www.topdek.nl) of kom eens langs bij ons op de werf.

Comments are closed.